Mkt som hant

Torsdag-sondag bodde vi pa Arabia hotell tillsammans med resten av Axvallsklanen. Pa sondagen skulle vi checka ut 12:oo, men fick pa nader stanna tills 15:00. Vi tankte gora en fuling och sova over hos Malin och Reino -sa vi lamnade aldrig hotellet =P. Nar vi hade duschat och gjort oss i ordning for kvallen ringde deras telefon. Det var fran receptionen, dem undrade om Sandra var dar, som tur var fann sig Reino och sa att vi hade lamnat hotellet for lange sedan. Radda och nervosa packade vi ihop vara saker pa en minut. Sedan fick Malin kolla sa att ingen var utanfor dorren. Sedan smet vi ivag som varsta rymlingarna. Genade over grasmattan och ut genom buskaran.
Sedan motte vi de andra pa shoppinghuset. Nar dem gick ut fran hotellet hade alla i receptionen kollat sadet bara var dem. PUUUHHHH vilken pars, men kul sa har i efterhand

Mandagen var vi pa varat hotell igen, pa kvallen visade vi ligan hur Egypten ar utanfor hotellmurarna. Kul for vissa och en pars for andra =D

Tisdag och onsdag var vi ocksa pa Arabia och idag var vi tillbaks pa varan strand.

OOOOO Glomde ju nastan, vi sag delfiner i mandags. Vi stog pa varan pir och ratt som det var kom dem bara en bit ifran oss =D Forsta gangen jag ser dem!!!! SA SOTA!!!!!!!!!!!!!

Ar lite ledsen och besviken ocksa. Solen har inte tagit alls mkt! Eller sa kan jag inte bli brunare an sa har -hur javla kul ar det da efter 4 veckor i solen?!
Dessutom ser jag ut som dalmatin, helt flackig

Ska forsoka skita i det och va glad over att jag fatt koppla av och njuta lite. Far skita i det yttre nar det inre har fatt ro =)

Nu ska vi ivag och snacka lite skit och dricka te/ ol/ grogg

Puss & kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0