Internetcafe'!!!!!

Lite svart att skriva pa det har tangentbordet, inte riktigt som hemma =)
Har kommer veckan i korthet

Tisdag:
anlande till Egypten, efter drygt en timme fran det vi landade pa flygplatsen kom vi ut pa andra sidan. Allt tar saaaaa lang tid har!!! Fick vanta i ungefar en timme till vid bussen pa 3 fylltrattar som tappat bort varandra inne pa flygplatsen, GAAAHH va trott jag blir pa dessa. Dem holl pa hela flygresan och vasnades och knodde.
Val framme i Hurghada skulle vi halsa pa alla vara vanner -inte alls sa roligt som vi hade tankt oss. De flesta butikerna har lagt igen pga krisen.
Glomde ju saga att vi har fatt ett toppenrum! 4 baddar, ca 30-40 kvm + soffa =0 LOVE IT!!!
Pa kvallen blev det Peanuts Bar -tradition =)

Onsdag:
07:00 var vi pa stranden, da var det nastan inga bra platser kvar. Sa vill man ha bra platser blir det ingen sovmorgon ;). Man kanner sig sa himla valkommen har, alla kanner igen oss och vi slipper allt tjat om att handla!
Vi orkade bara ligga pa stranden till ca 12, da gav vi upp eftersom det var sa varmt. Varmaste vi varit med om nar vi har varit har.
Kvallen tillbringade vi med vara vanner + Peanuts Bar Traffade varan "bror" Bedhui. Han i parfymaffaren. Han jobbar nu i en parfymaffar flera km fran oss =(

Torsdag:
07:00 pa stranden. Snorklat -helt underbart. Fast jag maste saga att korallerna har forlorat lite farg varje ar...kanns inte sa bra. Idag holl vi ut till ca 13 =) Efter stranden gick vi till Cacao och tog en ol, dar traffade vi aven Muhammed /en annan van som hade en silveraffar. Nu saljer han souvenirer. Sedan bar det av till hotellrummet for en powernap pa ca 6 timmar ;) Efter den var det dags att ga till Cacao igen och ata + tjota lite med Muhammed
Glomde ju att smorja in mig med solskyddsfaktor i ansiktet idag, sa jag brande mig lita..... Fick en salva i ansiktet som inneholl Aloe Vera + Eucalyptus, den skulle dampa allt. Det gjorde den ocksa, men jag hade ingen kansel i ansiktet pga Eucalyptusen =D

Fredag:
07:00 pa stranden -fasen va rediga vi ar!! Idag lag vi till 14:30, sma steg i taget =) Har blast ngt fruktansvart har idag, fast det har svalkat skont. Har inte badat idag eftersom min mens har startat =( Fast jag hade nog inte badat idag iaf eftersom det har blast sa mkt. En kille som badade akte med vagorna in i piren -det gick bra, men sag lite otackt ut.
Det ar mkt brollop har nera, flera st varje dag. Horde precis en massa bilar som tutar, de gor sa. Aker runt i stan i en bil och alla som aker efter tutar och showar. Sedan aker dem vidare till festen.
Dags att dra vidare till vara vanner, uppdaterar igen om nagra dagar

VARMA KRAMAR TILL ER =)


Kommentarer
Postat av: Lina

Kul att ni har det bra!!! blir lite avis faktiskt..men vi har det bra här..jobbar lite å så!!!ha det riktigt gott nu å njut å ta hand om varndra!! stora kramar!!

2009-11-15 @ 09:32:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0