Brrrr

Lite trött, lite frusen, lite ont i halsen..... Har varit i Lidköping och lyssnat på diverse band under kvällen. Bäst var helt klar Melody Club, men ett annat skönt band är Polkapix -gå in och lyssna på deras musik!

Får nog gå och uppsöka sängen och lite värme nu, har ju haft 2 ganska sömnlösa nätter i rad nu så det är nog behövligt. Ska trots allt jobba i morgon =(      VILL INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF måste, trivs faktiskt med mitt jobb fast hatar att jobba helg. Alla andra är ju lediga, å där sitter en annan utan att kunna göra ngt. Å i morgon har jag skitpass..... 11-21:30 Hela dan är förstörd.

Åhhh, kom på en sak. När vi åkte hem stog det massa folk där tjejen körde ihjäl sig för en vecka sedan. Då började vi diskutera hur vi hade gjort om ngn vi kände hade dött i en olycka.
Om man skulle åka till platsen där det hände för att minnas eller om man skulle tända ett ljus ngn annan stans. Vad skulle du gjort?

Go natt och ta hand om er

Hårt liv =)

Jisses, idag har man haft fullt upp hela dagen. Jagat bandmedlemmar på MySpace, å när jag väl får tag på en vill han att vi ska prata via IM!!!! Ehhh vad?! Nä men vi kan ta msn då? MSN?! Har inget, jag vet -Facebook!
Tack gode gud för fejsan -vad hade jag gjort utan den......Så idag har jag tack vare facebook haft kontakt med 3 band =)

Sedan iväg till jobbet, där jag avslutade med..........facebook!!! Får inte sitta vid datorn på jobbet, men idag var jag tvungen. Hade ju satt ut en fika/ promenadannons på fejan. Å hade jag varit tvungen att kolla den hemma hade jag fått åka in till stan igen -inte bra för miljön.

Avslutade dagen med en långpromenad runt Skara i ganska raskt tempo. Var så himla skönt, nu måste jag ta tag i det här och börja på riktigt. Ska leta fram mina stavar och gå oftare!!!!

Tänkte jag skulle lagt mig när jag kom hem vid 22, men nä då. Var ju tvungen att kolla upp lite band först =)
Visade sig att jag....hm....har förolämpat en gammal klasskamrat. Skrev och frågade om hans band kunde vara med på spelningen. Kunde vara bra att ha lite "kända" band med -tänkta att ungarna i bygden runt om visste vilka dem var.......Visade sig att dem är bland dem kändaste i Sverige i sin genre, turnerar i Europa och England.
Ooooppppss, lite pinsamt. Hoppas dem ställer upp -annars jävlar. Jag vet vart dem bor.....

Nu kommer snart Johan hem från jobbet och uppdraget som fyllechaffis

Natti natt

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Igår var det tänkt att vi skulle grilla, så blev det inte. Det fattades en slang till grillen, Johan trodde att den gamla skulle funka. I stället blev jag övertalad att följa med till Arnfestivalen och kolla på Ledin. På 20 minuter gjorde jag mig i ordning och slängde mig på cykeln. Sedan bar det i väg mot Götene, mådde så jävla illa på vägen dit. Kan inte åka bil när jag har druckit -tvi!

Måste medge att det var bättre än jag trodde där, massor av mysiga tält. Stor scen och små öltält, i ett av dem spelades det irländsk musik -så jäkla bra. Vilket drag det blev -till och med bord och bänkar tippade när en viss person skulle upp och dansa på bordet =))) Nämner inga namn, men ont har hon idag (inte jag).

TACK för en trevlig kväll mina töser

Idag bär det av på kräftskivor, fast jag vet inte om jag är så sugen på nubben till klorna idag =). Står nog över den........
Uppdatering kommer......

OJ, glömde nästan....Jag och Malin har kommit på en ny OS-gren, kast med litet grillhjul.
Regler: Ligg på mage, en arm i backen, och kasta/ rulla iväg hjulet så långt som möjligt =) Kan även vara bra att ha en hjulkalle oxå så man slipper resa sig för ofta -kan ju faktisk få skador då =)

Dags att städa

Har kommit i gång med städningen, men det är så mkt saker överallt.  Vet inte vart jag ska göra av alla saker -behöver lite struktur. Eller så behöver jag slänga en hel del.

Ångest......kan inte ngn bara komma hit och rensa ut åt mig. Ska ta tag i det -igen!!!!! Hahahaha, går inte bra med min motivation just nu

Trött?

Satt på facebook i fm. Då såg jag en liten reklam om Sveriges tröttaste tävling -var tvungen att kolla vad det var. Åh herre gud, det är 6 personer som ligger i varsit rum i sköna IKEAsängar och ska hålla sig vakna så länge som möjligt.

Allt kan följas live på nätet + att det är livestudio lite då och då. SUCK
Dessutom kan man sitta å chatta med andra som kollar på skiten och kommentera om ngn råkar blunda osv

Nä nu är det dags att åka till mormor. Hon fyllde 80 i veckan och ska ha kalas för damerna på gatan, så jag ska åka dit och hjälpa henne

Ha det bra

Tiden rinner iväg

Vad hände, vart tog tiden vägen. Efter månaders planering och fixande är nu dagen förbi.

Jag har alltid tyckt att "stora" bröllop har verkat så överskattat, men jag måste erkänna att det var otroligt mysigt hela dan.
Det började redan på fredag kväll efter att Johan lämnat byn. Då jag och Malin hade kvällen och natten ensamma, vi gick till pizzerian och åt, duschade, målade naglarna, fixade till det sista med kläderna. Sedan var det dags att sova

På lördagen startade jag med att måla på ett överlack och Malin fixade med frukost. Sedan kom Fia och fixade med Malins frisyr. När det var klart var det dags att åka till Petra och göra i ordning mig i håret + sminkas.
När vi skulle fixa min frisyr kom vi på att jag hade glömt tiaran hemma....så Malin fick åka hem och hämta den.

Extra föstärkning fick inkallas när det var dags att sätta på klänningen, det är inte så lätt som man tror att knyta -men det gjorde ni bra. När det var klart kom den längsta tiden i mitt liv, kändes som en evighet. Väntan innan vi skulle åka till kyrkan. 40 minuter! Vad ska man göra när man står i en klänning å inte kan göra ngt -jo man går på toaletten 2 ggr. HAHAHA fy vilket jobb, men det gick. Malin fick assistera mig, både då och under resten av kvällen.

Sedan var det dags för vigsel, den gick så himla fort. Tjof tjof så var den över. Fotografering i över en timme medans gästerna fick mingla och lära känna varandra.

Festen gick så himla fort, hann inte prata med alla och inte så mycket som jag ville med vissa. Fast det får jag ta igen vid ett annat tillfälle.

TACK alla som hjälppt till både före och efter festen. Jag är skylldig er mkt, ropa så kommer jag och hjälper till när ni vill!

Nu ska jag ta tag i röran här hemma, saker högt och lågt.......vet inte riktigt vart jag ska börja

Puss och kram

RSS 2.0