julen över för i år

jaha då har ännu en jul passerat..... För första gången har vi haft julmiddag här och det var riktigt mysigt =)
Har även hunnit med att vara tomtevägvisare och tomte för första gången, så mysigt!

Juldagen slutade med att jag gick ut på Olins, inte enligt planer men blev riktigt kul faktiskt. Var nog den bästa juldagen på länge! Så tack för det mina kära vänner =D
Vi bestämde även att vi ska gå på releaseparty den 2:a januari -får hoppas att det blir lika trevligt ;)
Ja just det ja, vi träffade ju på ett par mindre trevliga skånetöser på Olins innan vi gick hem HAHAHAHAHA. Eller trevliga och trevliga, dem hotade att slå ner mig och Anna för att vi sa hej till killarna som dem pratade med. I Skåne avbryter man minsann inte folk som pratar =O. Och när jag frågade den ena tjejen varför hon var så arg blev hon ännu argare..... kände riktigt hur ilningarna kom längs med ryggraden. JAJAJA vi fick oss ett gott skratt när vi gick därifrån

Idag har vi firat Kristoffer som fyllde 3 på juldagen och Johan som fyllde 34 idag. Så det har bara varit massa fika hela dagen! Mysigt & gött =)

Nu ska jag gå och lägga mig, upp och jobba i morgon!

Go natt <3


GOD JUL

Jaaa nu är det julafton....Har klätt granen för en lite stund sedan, dammat, på med juldukar och fixat inför dagen.
Johan åkte iväg och storhandlade i morse -eller igår morse... Så nu ska vi snart kunna fira jul här med =)

Får nog lägga ner det här med fixandet tills i morgon -eller senare idag. Faaan vad konstigt det blir när i morgon är idag fast det känns som i morgon eftersom man ska sova....hmmm jajaja ni förstår vad jag menar

Natti natt och ha en riktigt god jul
KRAM

Snart är det julafton!!!!

HAr faktiskt lite smått panik inför denna dag. Alla verkar har förberett sig så jäkla bra, stekt köttbullar, skinkan är klar, baket är gjort Å tom lite julgodis, julgrupper, klätt granen, pyntat.
Åh jag har faktiskt inte gjort ngt, köpt lite julklappar och satt upp stjärnor å stakar i fönstret.....
Å till råga på allt ska vi vara här på julafton.....visserligen mitt val eftersom jag inte vill åka hem till hundarna nu när jag har jätteproblem med klådan

Så Johan har bestämt att 07:00 i morgon ska vi stå utanför affären för att slippa trängas med alla andra idioter som inte mplanerar sitt liv utan köper allt i sista minut -precis som vi ;)

Nu ska vi iak iväg och köpa julgran och inta skinksmörgås med lite doppe i Tidaholm

Puss & kram

Myyyys

Idag har jag haft en toppendag =) Jobbade 8-12 på fackexpeditionen, sedan åkte jag upp en kort sväng till jobbet för att sedan köra vilse i Händene =P. Väl på rätt plats så fixade jag till mina naglar hos underbart trevliga Malin. Så himla nöjd och glad, äntligen naglar som inte går av!

Sedan åkte jag in till stan och tog en fika med Jenny och Irene. Sååå mysigt! Varför gör man inte sånt oftare, älskar ju att sitta på fik och bara mysa. Ska banne mig planera in ett fikabesök i veckan =)

Snart kommer larmnisse hit och ska snacka så jag får väl ta tag i livet....

Ha det gött kära vänner/ kram


Jul jul strålande jul.....

Glömde ju att lägga upp kort som jag tog igår





Vintern är som sagt underbar!

Idag har vi firat Johans syster som fyller år på tisdag. När vi satt i deras källare framför kaminen blev jag så jäkla sugen på att instalera våran. Var så varmt och skönt -ska kolla upp hur mkt det kan gå på.....

Dags att sova, jobba i morgon + fixa naglarna =)

Natti natt <3

vinter =)

Älskar vinterdagar (förutom kylan). I morse när jag åkte till jobbet mös jag...Älskar vinters fina dagar, snö och sol och rimfrost och lite lagom kallt. Allt är så himla fint att jag blir glad!!!

Hoppas verkligen att det får vara så här mysigt tills efter nyår. Fryser hällre än att det är blaskigt och tråkigt ute.

Måste även tillägga att det är kul att man känner vissa personer så väl att man vet att man får ett mess efter 22 på helgen  ;) och vet precis vad det står i det =D

Puss och kram till er alla/ natti natt

andas ut

åhhh vad skönt. Jag pratade med Johan igår och frågade honom om råd hur jag skulle göra -om jag skulle berätta eller vänta ut den andra personen. Jag berättade inget, men kändes så skönt att berätta att jag hade en tung hemlighet som jag inte kunde berätta om.

På förmiddagen idag ringde Johan till mig och sa att ha visste vad det var. Personen i fråga hade ringt och berättat -TACK gode gud för det. Det bästa med allt var att han fått provsvaren från läkaren och att det var en godartad variant =)

Så förhoppningsvis kan vi andas ut nu........

Ska köra Johan till jubord med hans jobb nu

Trevlig kväll Kram

Blir tokig snart...........

Varför händer allt på en gång?! Känner mig lite självisk just nu, men jag vet inte om jag orkar med massa olycka på en gång. Att dessutom behöva hålla en grej för mig själv utan att få tala om det för Johan -blir tokig. Har skickat ett mess till berörd person att tala om det så fort som möjligt, för just nu känns det som jag undviker Johan. Känns som jag ljuger om jag inte talar om det, fast är det rätt att pressa en person att säga saker som han kanske inte är redo för GAHHHHAAKJPOEJFOWEFJVJOERFJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ORKAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Höll på att bryta ihop i fredags när luciatåget kom och sjöng, blir så mkt känslor. Är inne på 4:e dagen där jag sitter och gråter för mig själv. Kan ju inte tala om för Johan varför jag är som jag är -så därför har jag stenansikte på dagarna och gråter när han har lagt sig.

.....dags att torka tårarna och gå upp till Johan 

Natti natt


Ingen rolig dag.....

Kan inte förstå hur det kan ske, vet inte riktigt vad man ska göra, säga..............
Känns så overkligt, såg den ju igår. Magen var så stor och du log som du alltid gör, hur kan det gå så fort?!


Sänder en tanke till dig litet hjärta

     

Mkt som hant

Torsdag-sondag bodde vi pa Arabia hotell tillsammans med resten av Axvallsklanen. Pa sondagen skulle vi checka ut 12:oo, men fick pa nader stanna tills 15:00. Vi tankte gora en fuling och sova over hos Malin och Reino -sa vi lamnade aldrig hotellet =P. Nar vi hade duschat och gjort oss i ordning for kvallen ringde deras telefon. Det var fran receptionen, dem undrade om Sandra var dar, som tur var fann sig Reino och sa att vi hade lamnat hotellet for lange sedan. Radda och nervosa packade vi ihop vara saker pa en minut. Sedan fick Malin kolla sa att ingen var utanfor dorren. Sedan smet vi ivag som varsta rymlingarna. Genade over grasmattan och ut genom buskaran.
Sedan motte vi de andra pa shoppinghuset. Nar dem gick ut fran hotellet hade alla i receptionen kollat sadet bara var dem. PUUUHHHH vilken pars, men kul sa har i efterhand

Mandagen var vi pa varat hotell igen, pa kvallen visade vi ligan hur Egypten ar utanfor hotellmurarna. Kul for vissa och en pars for andra =D

Tisdag och onsdag var vi ocksa pa Arabia och idag var vi tillbaks pa varan strand.

OOOOO Glomde ju nastan, vi sag delfiner i mandags. Vi stog pa varan pir och ratt som det var kom dem bara en bit ifran oss =D Forsta gangen jag ser dem!!!! SA SOTA!!!!!!!!!!!!!

Ar lite ledsen och besviken ocksa. Solen har inte tagit alls mkt! Eller sa kan jag inte bli brunare an sa har -hur javla kul ar det da efter 4 veckor i solen?!
Dessutom ser jag ut som dalmatin, helt flackig

Ska forsoka skita i det och va glad over att jag fatt koppla av och njuta lite. Far skita i det yttre nar det inre har fatt ro =)

Nu ska vi ivag och snacka lite skit och dricka te/ ol/ grogg

Puss & kram

RSS 2.0