Svalnäs

I morse begav vi oss till Svalnäs. När vi kom dit var det bara vi och 4 till där, underbart. Efter lunch började rusningen där ute =) Det var otroligt varmt å skönt, fast det blåste från land så det var iskallt i vattnet
Träffade några bekanta oxå å fick lite hjälp/ tips inför bröllopet

Beställt ringarna idag -en grej mindre att göra. Sedan kollade vi på buketter medans hon gjorde i ordning en blomma som vi skulle ha. När vi hade kollat i en katalog så ville jag se en till, men det gick inte för sig. Johan hade såååå brottom hem. Han hade så mkt han skulle göra innan vi ska iväg igen. Vattna blommor.....å lite annat i trädgården som var så himla viktigt. Tror ni han har gjort ngt av det som var så himla viktigt? Nä, han ligger på gräsmattan å vilar
Ja ja, jag får väl göra det själv ngn dag.....

När vi åkte i morse hade vi en bil framför oss, när vi kom till en rondell svängde han vänster i den. Gamla gubbe, tur att han inte mötte ngn.

Dags att duscha å göra sig i ordning. Ikväll blir det trippel kalas/ fest. Tält, kristallkrona, musik -ska bli trevligt. Mer om det i morgon eller i natt

Kram

Så skönt

Solat, fikat hela dan.

På em/ kvällen la vi oss på gräsmattan å njöt. Spelade kort, drack lite bubbel. Känns som man har semester när det är så fint ute. Man hör hur grannarna sitter på altanen å äter, besticken slår mot tallrikarna. Musiken spelar ur mobilen -Gud vad skönt det är. Vill vara ledig i flera dagar nu, inte jobba i helgen.

I morgon åker vi till Söne, ska bli skönt. Känns nästan som när man var lite, då åkte vi alltid dit. Låg där hela dagarna. Smörgåsar i kylväskan och saft i termos -mmm vad mysigt.
Hoppas nu att vi tar tag i oss och åker

Kramar

Planering.....

Som vanligt har jag jobbat, sedan har jag kollat på ringar -igen. Fast idag tog jag med mig provringar hem  så jag kan testa i lugn å ro. Varit runt hos lite testpaneler å fått smakråd. Tror att jag har bestämt mig.....

Grannarna åkte ut på tur med sina cyklar, vill oxå. Måste skaffa ett ställ så jag kan åka med =)

Johan fixar å donar -är så duktig. Klippt häckar, sätter upp tak i garaget, åker till tippen. Lilla gubben, å här sitter jag å gör ingenting.........har bara ont i magen. Det är ju bara en månad kvar, men så mycket kvar att fixa

-gitarrist
-solisten måste lära sig sången
-program ska fixas
-bordsplaceringskort
-bordsdekorationer
-porslin
-dukar
-beställa ringar
-blommor
+ massa annat som jag inte kommer på nu =)

-köpa presenter till barnkalas
-köpa presenter till vuxenkalas

Jättekul att planera å fixa, men ska bli så jäkla skönt när det är klart. Vill bli mer disiplinerad i min planering. Nu går dagarna utan att jag gör ngt åt det.
Ska nog beställa ringar + blommor i morgon.......

kram

trimmat å klart

Idag gick jag upp tidigt! Underbar dag så jag bestämde mig för att trimma kanterna runt allt i trädgården. Gick sådär bra, men jag hann med mer än hälften.

Annars har jag bara moffat å ätit onyttigheter, jobbat större delen av dagen. Känns lite tråkigt när man skulle kunnat ligga på en strand å sola. Att man alltid väljer fel semesterperiod, sorry ni som har samtidigt som mig eftersom oturen verkar förfölja mig.

Fast vem vet, det kanske blir en dundersommar med sol hela tiden

HOPPAS!!!

Dags att sova, upp å jobba tidigt i morgon

sommaren är här.....hoppas jag

Vilken otroligt skön morgon, kändes som den första riktiga sommardagen.
Satte på mig sommarkläder å skulle fixa något med håret innan jag skulle åka. Då ramlade glasögonen isär! En skruv hade gett upp totalt, som tur var hade dem en likadan hos optikern. Kändes lite dumt att gå omkring på jobbet utan ena bågen vid örat, men det kanske kan bli ett nytt mode =)

När jag kom hem från jobbet hade jag ett paket att hämta ut. De svarta skorna med nitar på -SKITSNYGGA!! Mina nya favoriter.
Tänkte åka till Skövde å kolla på ring också, men nu hoppas jag att dem kan beställa den till Skara så jag kan jämföra båda ringarna med varandra .





Dem ser nästan likadana ut, men skiljer nog lite på höjden. Svårt.......

Nu vill jag sitta på altanen, tända ljus å snacka lite skit. Har ju trots allt sovmorgon i morn


Midsommarafton

Då var det dags för årets höjdpunkt, midsommarafton. Fast just nu känns det inte så när man tittar ut -regnet öser ner. Dem säger att det brukar vara så här på midsommar, men vi har nog blivit lite bortskämda eftersom vi har varit på kusten de senaste 3 åren. Visst har det regnat lite där med, men absolut inte så här.

Har precis kommit hem från jobbet, haft en lugn dag som avslutades med smörgåstårta till lunch.

Nu ska jag snart hoppa ner i badet, men först en alvedon -jäkla huvudvärk!! Har haft ont i det hela veckan -kanske är hjärnblödning eller tumör?! Nä nu ska vi inte vara drastiska, är nog en förkylning som är på G.

Höll på att inte bli ngn mat ikväll, när jag skulle åka hem från jobbet slängde jag in handväskan i bilen. Då kom jag på att maten var i kylskåpet på jobbet. (Passade på att handla lite när jag ändå var på COOP & hämtade smörgåstårtan i morse.) Himla tur att jag kom ihåg den, visst det hade ju löst sig -fast vi hade nog inte fått någon jordgubbstårta då =)

Nu får vi hoppas att det håller upp så vi kan sitta ute å mysa hela kvällen.

Ha en trevlig kväll mina goingar/ Puss & Kram

Då gör vi ett nytt försök

Bloggen fungerade inte igår, får se om det funkar nu.

Har jobbat hela dan, men det var ganska lugnt eftersom vi hade förberett det mesta igår. Så duktiga vi är Lina =)

Varit på posten å hämtat mina skor med dem rosa blommorna på. Dem var jättefina, lite förstora -fast det går ändå.
Ingenting är omöjligt när det gäller ngt man gillar =). När jag kom till posten låg det ett till paket där, två klänningar!
Hon i kassan undrade lite "hm CN vad står det för?" CHINA?! Fick förklara att jag hade beställt skor.

Nu ska jag äta lite grillat å ta en cider + se på en film

Ha det bra/ kram

Paniken infaller sig!!!!!

Försov mig lite i morse, har haft möte med jobbet mellan 9-11:30 men kom i tid iaf =). Efter mötet var jag tvungen att ha en "skvallergenomgång". Som vanligt tar det längre tid än planerat, pratade till 12:10. Prästen skulle komma till oss 12:30, innan dess skulle jag köpa kaffe å kaka!! Gasen i bott för att hinna hem.

Det var ett givande samtal inför bröllopet. Lite genomgång om vad som skulle ske under vigseln. Vi valde psalmer, text och löften. Då blev det genast SÅÅÅÅ jäkla jobbigt, lipade massor. Varför är man så känslig? Vet inte riktigt hur det kommer gå i kyrkan, men prästen lovade att ha ett helt lakarn till mig bakom altaret så jag skulle klara mig genom vigseln =). Lite humor har han iaf den lille rackaren.

Kunde knappt läsa den, men på andra fösöket klarade jag mig utan att lipa, darrade bara lite på läppen =)
Samma sak igår. Då satt jag å lyssnade på potentiella solosånger till bröllopet. Satt i min ensamhet å grät....

Igår var det sista dagen att anmäla sig till bröllopet. Kollade igenom listan idag, PANIK!!!!
Insåg att det snart är dags....har massor kvar att göra.....organiserat kaos.....nä ingen organissation, bara kaos -HJÄLP!

Kanske är det därför man är extra känslig just nu, för att jag inte har ngn koll på läget.

 MALIN -en extra tanke till dig idag.........


Ingenting

Idag har jag inget att skriva. Har jobbat hela dan och borde vara på ett möte nu, men orkar inte pga huvudvärk.

Är lite sugen på att baka bullar igen....eller rättare sagt, jag är sugen på bulldeg =P

(¨_¨)


Trevlig kväll igår med mkt karaoke, dock var det inte så mysigt inne på ena toaletten -spyor i hela handfatet, så det var bara att vända i dörren. Tyckte så synd om han som städade upp det.......
Efter att allt var nerriggat åkte vi till Shell å köpte nattmat, åh gud vilka goda pizzahalvor dem hade där MUMS

När jag kom hem i natt/ morse höll Johan på att göra sig redo för jobbet. Den här helgen byter vi av varandra, när den ena kommer hem åker den andra =)

Så varför inte fortsätta så....Nu har han precis kommit hem å fixar med ogräs, å jag ska åka å planera musiken till kyrkan
Tänkte att jag skulle hunnit göra det medans han jobbade, men har inte orkat. Vaknade första gången vid 8, kände att jag behövde sova lite till å vaknade vid 13 igen. Typiskt, men nu är jag utvilad =)

Nä nu ska jag ringa till hon som ska sjunga å se om hon är hemma
Ha det bra, Kram

Saturday night out

Varit inne å kollat på alla som skulle på balen, så fina. Fast ibland undrar man hur dem tänker, vissa hade klänningar som gjorde att brösten svällde över. Glömde dem att prova klänningen innan dem hyrde den eller att kolla sig i spegeln innan dem gick ut?
Trevligt var det iaf.

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällens utgång. Vet bara inte vad jag ska ha på mig........Suck
Jag vet att jag kan gå i vad som helst, för man tänker ändå inte på vad andra har på sig. Fast man måste ju trivas, äh hittar nog ngt i gömmorna =)

Trevlig kväll allihop

Njutning

Idag hade jag sovmorgon till 10:15, då vaknade jag av att mobilbatteriet pep. Det var ju ändå dags att gå upp, kan ju inte sova hela dan......

Tappade upp ett bad å njöt, när vattnet blev jummet tömde jag ut det å tappade upp ett nytt bad. Skulle kunna bada hela dan, är så himla skönt.
Efter ett tag kom svärföräldrarna på besök, dem var på rundtur hos sina barn. Fast ingen utav dem var hemma, men jag bjöd på lite fika å så pratade vi om bröllopet.

Kom fram till att hon får boka en dag med Johan så han får sina klder fixade, händer inte så mkt på den fronten annars!

Hmm, kanske ska göra ngt vettigt nu.......

dagens arbete klart!

Började jobba 07:00, seg som bara den. Skull städa tvätta å handla med den brukaren jag hade idag. Eftersom jag var tvungen att gå senast 12:45 från jobbet hade jag förberett mig igår. Jag hade städat köket ordentligt och dammat överallt + gjort matsedel för veckan och inköpslista, så det var dammsugning, skurning, lite tvätt och handling kvar + dusch. Skönt då slipper jag stressa tänkte jag igår.

ELLER HUR!!!!! Som tack för det fick jag hjälp med handling mot att jag städade en lägenhet medans dem andra kollade på skolavslutning. Städa kök ordentligt, dammsög, skurade, hängde tvätt x 3, satte igång nya maskiner, vek tvätt. Utöver det här hade jag som sagt mina egna saker att göra oxå, så skulle vi hinna äta innan jag slutade -suck. När ska man lära sig att säga nej?!

Ja just det ja, gjorde planering inför sommaren också. Å beställde smörgåsar till personalmötet i nästa vecka, ringde lite samtal, avbokade lite taxiresor, gav en till person mat åååååååååååååhhhhhhhhhhhhhh vad seg jag är.

Sedan bar det iväg till expeditionen för att skriva protokoll, svara i telefon, kolla lite anställningsbevis, ringa, ringa, ringa

Skulle egentligen åkt in till stan nu, men orkar inte

Skönt att vännerna kom med lite mat så man fick ork att sitta här =)

Har slängt 5 par skor nu, gett bort 1 par, "sålt" 2 par
Slängt 2 otroligt fula väskor, 3 ska jag sälja. Det går framåt i livet =)

ÅNGEST

Har spenderat för mkt pengar!!! På ett sätt mår jag dåligt över det å på ett sätt mår jag bra, fast det är väl så när man är shoppohollik. Undrar om det känns så här om man har andra problem oxå, kan tänka mig det. Man mår bra för stunden, å när ruset lagt sig får man ångest.......

Vill bort här ifrån ett tag, åka någonstan. Kanske är det för att jag vill fly från mitt dåliga samvete?
Stället jag vill till heter Stockholm, å vad gör man där om inte shoppar!!!
Fast det vill jag inte göra, inte just nu. Nu vill jag bara åka upp å sitta på en mysig uteservering å kolla på folk. Bara vara.

Har klippt mig idag, inte mkt, bara topparna. Måste ju behålla längden!
Beställde tid för slingor också. Vill ju ha min egna färg, men blir så trött på att det ena dan är blont och andra dan är mörkt. Så jag får efter några år ge upp det där med att vara naturlig å mig själv.


Sicken kväll

Har precis kommit hem från jobbet där vi har spelat brännboll å grillat, myspys. Fast jag är aningen andfådd fortfarande, vi spelade bara på lek och utan protokoll. Det såg jag till eftersom jag å en till är värsta tävlingsfreaken. Jag var lugn så länge dem andra spelade, men när det var min tur hade jag svårt att släppa tävlinginstinkten -då var det bara att springa. Full fart, måste varva -bra träning!

Pratade "problem" med min kollega idag. Hon har samma bekymmer som mig med skor, väskor å kläder. Så nu ska vi ha pepping med varandra. Om den ena slänger måste den andra oxå göra det, terapi!

Böllopsuppdatering:
Vi har valt in & utmusiken
Vi har fixat solist, bara en liten speleman kvar

Natt i natt

Dagens inköp

Ååååhhhhhh, har lite ångest. Hatar att vara köpgalen, fast samtidigt är det ju det bästa jag vet.....
Fast idag har jag ångest för det har blivit lite väl mycket köp, vet inte om jag har råd.
Jaja här kommer bilder mina köp

Sandal, skön att hoppa i snabbt å smidigt




Mysig jacka, vet inte riktigt om den kommer bli bra, men den verkar underbar


Och sist, dem här kunde jag bara inte motstå -är ju helt underbara!!!

Nu har jag två par skor till jag vill ha sedan får det vara nog!!!!!!!!!!!

Kanske ska ha loppis på mina andra skor som jag ändå inte använder, blir nog tvungen =(

Gårdagen





Igår bakade vi bullar, medans degen jäste byggde vi lego med lilleman. Å med tanke på dagens ekonomi i samhället uppfann jag en ny styrka till samhället -PAB PolisAmbulanBrandkår. Bilen har allt, satelitmottagning x3, vattenslang, tårgasslang och lustgasslang. De ni, borde på pris för min idé........=)



Så här fina blev bullarna, hälften kanel å hälften vanilj

Borde.....

Borde diska
Borde städa
Borde duscha
Borde fixa till mig
Borde klippa mig
Borde ringe till....
Borde fixa.................
Borde........................................................................................................................................................

Vad är borde för ord, finns det egentligen?
Kollade på google borde-torde, så det finns i skrift iaf


Har gjort ett test hos försvarsmakten på nätet, det var ganska roligt -testa, finns länk på facebook

Så har jag köpt, men gud vad heter det nu igen.......korsett (var tvungen att kolla hahaha)
Hoppas att den passar.

Ja just det, jag skulle kolla mina mått om de hade ändrats ngt. Fick panik, jag hade ökat 10 cm i midjan, mätte igen -samma resultat. Höll in magen allt vad jag kunde, men det hjälpte inte. Fattade ingenting först, men när jag tittade lite mer ordentligt hade jag måttbandet åt fel håll. Mätte ordentligt å allt var som det skulle -skönt!

Nu ska jag iaf göra mig i ordning
PUSS & KRAM

Regn regn regn

Då har man kommit hem från jobbet, varit å röstat -så nu är det nog dags för film. Vi hade i alla fall tur med vädret 2, passar ju bra en dag som den här =)

Fattar inte riktigt vart allt regn kommer ifrån, borde ju ta slut ngn gång. Kan ju fördela sig lite så det inte är öken ena delen av sommaren å regnskog en period.........

Jaja, mys å ha det gött -det ska jag göra
(film, täcke, kudde, chips, dipp å en cola -mums)

Fäska champinjoner och vitlök



Tycker egentligen inte om svamp, men med min egna krydda så har jag faktisk ätit 3 bitar =)

Vitlöksbröd


Upplagt å klart


Dukat å klart


Färdigt att äta =)


NY skoförvaring!


Nu har jag diskat å städat köket ordentligt, monterat ihop den här skoförvaringen, satt på en tvättmaskin -puh vad tiden går fort, hur ska jag hinna allt?

Hur som helst är den här förvaringslösningen inte den snyggaste, men den rymmer massor med skor. Så nu har jag sorterat efter:
skor som jag inte använder, men ändå inte kan slänga
skor som jag använder ibland och
skor som använder ofta

Så smidigt + att alla, nä inte alla, men nästan alla skor ligger på samma ställe.
Så nu ska jag använda garderoben som jag hade skorna i till lakarn och handdukar, kanske gardiner och dukar också om det får plats. Annars får dem ligga kvar i den garderoben dem ligger i nu

Och det bästa av allt är att jag ska slänga 3 par skor. Kanske inte låter som mycket, men eftersom jag har ångest inför att slänga skor är det jättemånga. Bara blunda och slänga, bäst att gå ut med påsen till soporna på en gång så jag inte ångrar mig.........

Idag är det dags att ta tag i livet =)

Nu måste jag börja träna på att bli en bra fru. Medans gubben är på sjön ska jag städa å göra fint tills han kommer hem, suck vad tråkigt. Kan inte ngn annan städa och organisera åt mig? Jag vill ha roligt, inte göra massa tråkiga saker.......Jag ska iaf göra mig fin å bjuda honom på god mat när han kommer hem, kommer nog att uppskattas ;-)

Undra vart jag ska börja städa....kanske ska slänga in all skit i ett rum å utgå från det.....Fast det funkar ju inte, kan ju inte gärna slänga in disken och viktiga papper där. Nä får nog ta rum för rum

Hoppas ni har en bra dag å firar nationaldagen. Själv ska jag fira med ett glas cola nu SKÅL på er

After work så att säga....

När jag åkte hem från jobbet idag funderade jag vad det hade varit för jippo på byn. Mötte massor av bilar å började kolla in medelåldern.....typ 55. Kom på att det är fredag = bilbingo. Får nog göra ett ryck en kväll i sommar å gå dit ett gäng, måste ju sänka medelåldern lite....

Nu ska jag ta en kall å se på tv.
Natt i natt

Så jäkla skön kille =)



Hittade den här biten av en slump när jag letade efter annan musik, men shit vilket energiknippe. Man blir glad av se honom

ooops



ska till jobbet NUUUU, men först lite underhållning ;-)

sweeeeeeeet

Ufff, åt precis upp en Kling´s kokosboll. Så gott, å så himla sött. Dem borde göra de i mindre format, typ hälften.
Dagens mat =) frukost: bulle, lunch: kokosboll och ikväll på jobbet blir det nog pizza. Finfin dag.......

Har varit hos min kära läkare idag. Jag var inte allergisk mot koppar och tenn som den förra sa utan mot kobolt och krom/ kaliumbikromat. Fast jag har ingen allergi, utan bara en reaktion pga mitt eksem........OK, så jag får leva med det här resten av livet FÖR JAG ÄR JU INTE ALLERGISK, KROPPEN REAGERAR BARA PÅ OLIKA ÄMNEN!!!!

Fan, kom precis på att jag skulle beställa ringen när jag ändå var i stan, skit oxå. Får göra det nästa vecka istället.
"en annan tid en annan dag" =)

Jag var iaf på ica å köpte maten inför morgondagen -inte illa för att vara mig. Tänkte först att jag kunde göra det i morgon, men då blir det ju inte av. Så stolt över mig själv

Nä nu ska jag ta tag i berget av disk å kanske dammsuga lite

Kram kram

My space


Här sitter jag

Skuggmotiv



Tog den här bilden mot våran trappvägg. Skuggor från vardagsrummet, tyckte att det var lite coolt

EUPARLAMENTSVAL

Shit vilket svårt ord. Kom på att det är ju sista dagen att rösta på söndag, å det är ju faktiskt så att 60-70 % av det som beslutas där nere påverkar oss direkt. Så det här valet är lika viktigt som riksdagsvalet. Å vet ni vad, det är 79 mil till Bryssel och 40 till Stockholm. Så kom inte å säg att det är så långt bort å inte rör dig. Du påverkas mer av besluten än du tror.

Happ, nu har man gjort dagens goda genom lite information.
Jag ska gå och rösta på söndag efter 16:00, vilka ska med?

Dinner 4 2

Jaha då har man klantat till sig. Ska jobba hela helgen, men tänkte ta ledigt å umgås med min älskling. Först ville jag slippa söndag, men då var jag den enda ordinarie personalen så det var inte så lyckat. Då tog jag ledigt på lördagen -bara det att han ska på fisketävling då!!!! Jättekul å det visste jag om, men hade glömt bort det. Ja ja, får väl göra ngt i huset. Kanske en fin middag när han kommer hem -ja det gör jag. Ingen dum idé, duuuktigt Sandra =)

Igår satt vi å skulle välja musik till vigseln, men attans vad svårt det är. Lyssnade på massor av låtar å alla är så tråkiga.
Måste ha en solist också som kan sjunga lite fina låtar, åhh vad svårt. Hoppas att kompisens syrra kan ställa upp

Har satt ut en annons på facebook iaf =), kanske funkar. Finns alltid ngn som känner ngn

Nä nu kurrar det i magen, å fryser gör jag oxå. Vill bada, men det får jag inte göra än.
Kanske på lördag så man är hel å ren när gubben kommer hem ;-)
Burrrrrrrr, jäkla pissväder!

Hoppas på sol i morgon

Lastbilschaufförer!

Körde hem från jobbet idag. När jag kommer till en 50-sträcka kör en lastbil ut framför mig -inte snabbt å smidigt, utan i snigelfart. Bilarna från andra hållet och jag fick stanna för att han skulle komma ut. Så jäkla bråttom kan dem väl inte ha att dem inte kan vänta på 2 bilar som redan har farten uppe?!
Nä då, stoppa alla andra -bara ni kommer ut. Blir så jävla förbannad, det är nästan alltid så här. Dem enda de släpper före är andra chaffisar, grrrrrrr

Nu ska jag snart iväg å jobba igen, pust


Kjolen


Så här ser den ut, lite svårt att se på den andra bilden.
(den var väldigt kort!)

Såååå fin =)


Köpte en kjol på tradera, så jäkla fulsnygg!
Kommer nog aldrig att använda den, men den är rolig.........

Mysigt

Så mysigt vi har det! Fika på dan, en tur ner till sjön och avslutning med grillning. Så skönt när man har nära till varandra.
Tack alla för idag, får vi göra om igen
Kram

(varför är flugor så jävla jobbiga? surrar överallt)

Reklam

Jaha då har man reklam på sidan. Ligger utspritt över hela sidan, från topp till bott. Kika gärna runt, såg att det fanns en om smycken, kanske kan vara av intresse?

Sjuka huset!!!

Varit på sjukhuset nu. Skulle vara där 11:30. 11:50 blev jag insläppt på ett rum, 12:10 kom en sköterska å sa att min läkare var lite sen -NÄHÄÄÄ! Efter ytterligare 5 minuter kom en annan läkare å sa att min fortfarande höll på att operera, så hon skulle kolla mig. Det tog två minuter.
Hur fan kan det vara möjligt att man ska behöva vänta så länge för en sån simpel sak?!
Hur som helst har jag reagerat på koppar och tenn än så länge.

På vägen hem hamnade jag bakom en auidi turbodiesel. Låter ju bra, dem brukar gasa på. Men vad fan gör den jäveln -ligger i 70 på en 90-väg. Jag blir tokig. Jag som har dåligt humör i trafiken i vanliga fall blev ju inte mindre frustrerad med tanke på sjukhusvistelsen.

Måste nog äta lite så jag lugnar ner mig........................

Ha det gött, hörs senare

Dags att ta mått

Väckarklockan ringer -vill inte gå upp, bara 5 minuter till........Telefonen ringer, från Johans jobb. Va fan kan dem inte ringa på hans mobil för, måste dem ringa å väcka mig?!
Efter en stund ringer telefonen igen. Fast nu är det helt ok, det var ju Malin. Hon kommer om 10 minuter. Upp ur sängen å borsta tänderna, fixa i ordning sig. Sedan är det dags att ta mått till tärnklänningen.

På några minuter kan det hända mycket, en unge som spyr, en hund som äter upp en blomma. Stackars älsklingen, hans liv går upp i spillror ;-))

Undrar vad man ska göra idag, känner för att sanera huset å storstäda. Fast samtidigt vill jag vara ute å njuta medans man har så fint väder. De flesta människorna blir på städhumör när det är dassigt å tråkigt ute, men jag vill städa å ha det fint när solen skiner. Kanske beror på att man ser skiten mer då.....

Måste i alla fall tvätta lite, kläderna ligger i stora högar. Tänk om man kunde använda kläderna en gång å sedan slänga dem å köpa nytt. Vad skönt det skulle vara

Nä nu går jag ut, tack å hej

RSS 2.0