jobb

Ska åka och jobba nu, efter det blir det smyckesparty. Så jag får skriva mer när jag kommer hem

Ha en bra dag, Kram

QUIZ

Ja, då var man hemma efter dagen quiz. Riktigt trevligt -vi kom varken sist eller först. Fast nästa vecka, då jäklar ska vi ta dem! Flickan ficka är ett vinnarteam! Försök att säga det snabbt =). Han som höll i det hela undrade vad det var för namn, sedan fattade han poängen =D

Dags att sova nu
Puss å kram, hörs i morgon

Influensaspruta

Nu är det gjort! Jag orkar inte fundera längre, utan tog sprutan efter lunch idag. När vi hade tagit den sa dem att vi var tvungna att sitta kvar i 15 minuter ifall vi skulle få någon reaktion av den. Hmmm, ännu mer hjärtklappning.

Snart är arbetspasset färdigt (tar en lite bloggpaus) på sektionen, sedan ska jag iväg och läsa "spökhistoria" på Fontänen. Efter det SoHo och shoppa -ja jag ska handla, fast bara lite =S. Sedan tillbaks och läsa ett stycke till. Efter det ska vi till Enjoy och äta + tävla i musikquiz. Ska bli riktigt kul -tävlingsmänniskan i mig vaknar till liv =D

Ingen risk att man har långtråkigt idag iaf =), snarare en smula stressigt!

Häpp, nu får jag jobba vidare
PUSS & KRAM

Trött

Idag gick jag upp halv tio, åt frukost. Sedan somnade jag och sov till 19:30. Kan inte fatta hur jag kan vara så trött. Skulle egentligen spelat gitarr vid 11, men hoppade det eftersom jag skulle in och ta spruta. -fast det blev inte av. Den som vi skulle få på jobbet är försenad för andra veckan i rad och den på vårdcentralen kom jag aldrig in och tog.

Visst, det hade ju bara varit och åka. Fast sen velar jag framåt & tillbaks om jag ska ta den eller inte. De säger att jag ska ta den eftersom jag tillhör riskgruppen, men hur farligt är det egentligen att få influensan? Det känns på något sätt värre att hålla på och spruta in en massa skit i kroppen. Man måste ju bygga upp ett eget immunförsvar.

Ja ja, får väl se om jag kommer ta den där sprutan. Kanske på fredag =)

Nu ska jag duscha och sova igen. Hahaha
Natti natt

Klassåterträff

                                                                




Ringde precis en från en klassåterträffsfirma, den 17:e april är det dags för min årskull. Dvs den som slutade 9:an för 15 år sedan! Fy vad tiden går fort

Ska bli kul, hoppas bara att det kommer många. Alltid roligt att träffa gamla klasskompisar och se vart dem har tagit vägen

Ska starta en grupp på fejan så folk får reda på det i tid!!! Tjoho =)

Dags att fixa med detta Hej hej

PANK

                                                            
 
Ja, jag är pank. Vill inte, hatar det. Vill shoppa och njuta som jag alltid har gjort, men ngt har hänt. Vet inte riktigt vad som har hänt, men efter en sommar med bröllop försvann alla pengar........

Okej.....erkänner att jag haft en fartfylld sommar med mkt shopping, krogrundor och restaurangbesök också......blir lite dyrt i längden

Att jag dessutom har varit sjuk vid olika tillfällen de senaste månaderna har ju inte gjort saken bättre

Jag hade nog inte haft panik om det inte vore för att jag behöver lite extra pengar till semestern nu, men jag får väl jobba på nån krog mot gratis mat och öl ;)

Nu får det va slut på gnällandet (för tillfället iaf)

Puss

Roligt roligt

Då ligger man och slappar framför dumburken. Blev en lång, men väldigt rolig kväll igår. Träffade massor av gamla bekanta från barntiden i Vinköl. Det kommer nog bli att man åker på fler byggdegårdsfester där =)
Kompisens pappa har blivit gråhårig, den jag bytte blöjor på har skaffat familj, min gamla lärare var där, pappan till en mamma var dagmamma till. Ja, listan kan göras lång. En härlig blandning på folk och riktigt riktigt roligt!
Förhoppningsvis följer Johan med nästa gång, kanske ska skicka honom på en buggkurs först ;)

Har kollat på dansbandskampen nu. Va kul att Date gick vidare, det förtjänade dem efter förra årets tabbe av SVT. Lär få höra det här hela torsdagen av en mkt stolt pappa =) Vi ska eventuellt åka till Olins på fredag, dem spelar där. Ska ni också dit? Blir nog ett bra drag med många beökare.

Nu är det lyxfällan som gäller + en baguette + cola. MUMS med sånt idag




lördag

Johan är sjuuuuuk, stackars liten. Lite synd eftersom han missar kvällens aktiviteter.
Det är oktoberfest i en byggdegård, får väl se hur det är ;) Hade ju varit roligare om Johan följt med, men får hoppas att det kommer några man känner.

Funderar på att ställa mig i duschen eller lägga mig i ett bad idag igen. Är ju svinkallt, eller i alla fall ruggigt!

Har egentligen inte så mkt att skriva just nu, så vi hörs senare eller i morgon

Ciao bella

blogg logg

Har spanat in era bloggar.........å fy skäms på er! Ingen uppdatering på länge
HAHAHAHA bara skojar, måste jäklas lite med er nu när jag har varit så aktiv ett tag

KRAM på er

Fredag

Gått igenom räkningarna =(, kan det inte ringa ngn och säga -"Grattis Sandra, jag ska betala alla dina räkningar i 10 år". Det skulle väl vara något?
Nä, jag har kollat när dem kommer så vi vet om vi hinner betala dem innan vi åker på semester. Vi hinner få alla utom 1, och den har vi skjutit upp så vi kan betala när vi kommer hem. Känns skönt, en sak mindre på "attgöralistan" =).

Ikväll ska vi åka till Magnus & Lotta i Tidaholm, ska bli mysigt. Var länge sedan vi var där. Tiden bara rinner iväg, antingen så jobbar man, är sjuk, får förhinder. Men nu ska det bli av

Nä, nu ska jag ta lite te & Knäcke, sedan hoppar jag i badet

Kram och ha en trevlig fredag!

Min pappa är skådis ;)

Ja, det är han faktiskt. Nä nu ljuger jag. Han var med som statist i "Sverige mot svenskarna" 1980, men han hade en replik =P.
Har länge tänkt att jag ska se den filmen och får nog ta en filmkväll med familjen här hemma ngn gång

 Ja, det är ju ingen storslagen film enligt recentionerna. Fast många kända skådisar som är med, enligt andra som sett den är det en kul film. Får väl se vad jag tycker när jag sett den. Återkommer om detta =)


Annars har dagen varit ganska tråkig, hemma idag med. Dålig i mage och äter Travello, funkar nog bra. Idag har jag iaf fått i mig te och knäckebröd -intressant info va ;)

Saknar längtar drömmer -18 dgr kvar!

Puss & kram

Jagad av SWAT eller SWPD

Hemma idag med. Inte föra att jag är jättesjuk, utan för att jag har varit uppe inatt. Magen började krångla vid 1-tiden och är inte helt ok än. Så för att undvika att alla andra blir smittade var jag hemma.

Åkte bara ut på en lite biltur med Malin för att få lite "frisk luft", brukar vara upp piggande. När vi närmades oss Axvall dök plötsligt en stor otäck bil upp bakom oss. Jag skojade med Malin och sa att dem skulle skjuta oss, när den kom närmare såg vi att det var en jeep som det stog POLIS på. Va scary, nästan som SWAT.
Lite bilder på bjässen

 



Ja ni ser ju hur stor den är mot min lilla sötnos, inte konstigt att man blir lite rädd =S

Hihihi, nog om det
Hoppas ni har en bra dag. Kram

Längtar

Sitter och drömmer mig bort, är ju 3 veckor tills vi ligger på stranden och njuter! Ska bli så jäkla skönt LÄNGTAR så det gör ont i mig nu. Vill packa och åka till Landvetter nu!!!

Under tiden sitter jag och tittar på förkväll på 4:an, dem ska göra doftljus idag.
Tränar på gitarren och.....fortsätter att drömma om SOLEN =)

I morgon ska jag jobba igen, ska bli skönt att få något att göra igen. Blir så himla tråkigt att vara hemma

Känner även en saknad, vet inte riktigt vad det är. Kanske är det att jag ska vara från alla här hemma så himla länge. Måste ha en stor fest innan jag åker =) Fast när ska man hinna med det?! Får ta en röjkväll när vi kommer hem istället


Vad göra?

Funderar dagligen på vad jag ska göra med mitt liv. Ska jag fortsätta med mitt arbete i hela mitt liv eller ska jag byta bana? Jag trivs jättebra med mitt jobb, men den största anledningen är nog mina underbara kollegor. Hade inte gruppen varit så bra hade jag nog inte tvekat så mkt som jag gör.

Har prata med några om hur jag ska göra. Funderar på att starta lite vid sidan om mitt arbete och se vart det det tar vägen. Nu gäller det bara att få tummen ur och våga.
Ska låna en bok om att starta eget av en på jobbet, det är alltid en början. Sedan ska jag välja namn på företaget, måste ju vara ngt man kan ha under en längre period. Ett namn som förtydligar vad företaget gör.

Finns mkt kvar innan det här kommer bli av, men förhoppningsvis sker det någon gång =)

Love you all

19.19.19

så mycket är klockan när jag började skriva det här. Uttråkad? Klart jag är!
Har legat i 2 dagar nu, hoppat mellan facebook och tvzappande. Finns inte så mycket mer att göra, måste ju vila.

Har iaf fått i mig en liter nyponsoppa idag, men är så jäkla hungrig. Magen bubblar och jag mår illa, vill få tillbaks min aptit och äta en kötträtt.

Det roliga när jag är sjuk, är att jag kommer på så mkt att göra. Får för mig att börja stordtäda, men inser att jag inte orkar när jag väl reser mig upp. Fast fika med vänner orkar man väl? Klart man gör -i typ 20 min + att man smittas. Kanske kan videochatta, då är det ju nästan som att man är i samma rum ;)

Kollade precis in tv-tablån, får nog bli färja 20:00, CSI/Grannfejden 21:00. Sedan kommer jag nog att sova

Natti natt

Månadsblogg?

Ja inte sköter jag om min lilla blogg som man borde. Finns så mkt man tänker på, men aldrig skriver ner. Tänker alltid att man ska göra det senare. Fast det vet vi ju allihop hur det blir med det -inget!

Nu blir det nog lite fler inlägg ett tag, är hemma och är sjuk -funderar på om det är vanlig influensa eller svininfluensa.........

Vanliga symptom vid svininfluensan är således:

  • Feber och frossa √              
    febern har legat runt 38 grader sedan i fredags, vilket är                                         
    väldigt mkt för mig                   

  • Hosta och halsont √            
    har hostat sedan i onsdags, väldigt torr

  • Snuva, rinnande näsa och nysningar √      
  • snuva + nysningar onsdag-söndag

 

  • Värk i kroppen och huvudvärk √               
    fruktansvärd huvudvärk började i onsdags, höll på till lördag.                                                   
    Nu gör det bara lite ont, men det kanske beror på att man äter dåligt
    Fruktansvärd ledvärk som ibland strålar ut i musklerna

  • Diarré och kräkningar √                          
    Idag (måndag) började diarrén

  • Trötthet √                                               
    sovit väldigt mkt, fast det gör man ju jämt när man är sjuk


    Så vad ska man tro? Enligt vårdcentralen vet man inte säkert om man inte tar prov, men det finns inga kända fall häromkring. NÄHÄ -KONSTIGT DÅ!!! Klart som faan att det inte finns kända fall om ni inte tar in folk med symptom för provtagning -IDIOTER!


    Hörs snart igen, kram


RSS 2.0