NU BLEV JAG JU FIKASAUGEN!!!

Fasen, kollade lite på blogg.se och fick syn på den här. Ett måste att testa i veckan =P



Kan ju inte va annat än supergott *mums*

Kvällens debatt på facebook =D VAD TYCKER DU?

Gustav Wallgård

Gustav Wallgård tycker att vi ska göra oss av med monarkin. någon som håller med?

Kalle Djärf

Kalle Djärf
Absolut!!



Lina Moss
Lina Moss
Nej!



Mårten Lindgren
Mårten Lindgren
Vad har du för alternativ att komma med?


Sebastian Telon
Sebastian Telon
Kungen är bra PR faktist.


Lisa öhgren
Lisa öhgren
Absolut inte!!



Sandra Sjöberg
Sandra Sjöberg
JA, varför ska man födas till ett visst "yrke"? Jag är otroligt glad att jag har fått chansen att jobba med ngt som jag själv har valt och som jag trivs med. Det är för mig självklart att ALLA får göra det valet själva!


Christer Wallgård
Christer Wallgård
Nej, Gustav. Dom måste vi ha kvar...


Sebastian Telon
Sebastian Telon
Håller med att det är orättvist... fast sånt är livet och tro det eller ej men sverige tjänar mer på att ha en kung än inte. Det finns inte så många länder med kungahus.


Nina Roos
Nina Roos
Klart att vi ska ha monarki!



Johan Hesselstrand
Johan Hesselstrand
Jag håller med! De lever ett omänskligt liv. Någon har sagt att; "Kungen får hålla många tal, men inte säga något!" Det är ovärdigt en människa, tycker jag.



Mattias Hvitfeldt
Mattias Hvitfeldt
Vi får väl vara tacksamma för att vi har en konstitutionell monarki, det var värre förr. Men jag är absolut för att vi ska ha ett kungahus. Sen kan man ju kanske försöka dra ned på kostnaderna lite. Men att ta bort monarkin helt vore fel, fast det finns ju många ointelligenta sossar som vill det.



Henrik Emanuel Wågbrant
Henrik Emanuel Wågbrant
Tar vi bort kungahuset måste vi göra om hela politiska systemet i Sverige. Skulle en president vara lämpligt i kungens ställe? Skulle vi välja honom och hur mycket makt skulle han ha? Hur skulle presidenten agera kontra utrikesminister/statsminister? Skulle han väljas separat eller skulle han utses från det vinnande partiet?

Nu får du allt ta och förklara Gustav, hur skulle Sverige styras utan kung? ;)


Sandra Sjöberg
Sandra Sjöberg
Oj Gustav, vilken debatt det kan bli på facebook. Riktigt roligt ju =D

Mattias H: Jag förstår inte vad felet är med att avskaffa monarkin, huvudsaken är väll att vi har en som representerar Sverige. Fast jag är ju bara en "ointelligent sosse" ;P

Henrik E: Vem eller exakt hur det skulle se ut har jag inget svar på i nuläget. Huvudsaken är att det är en person som frivilligt har valt utifrån sitt eget intresse att representera Sverige. Eftersom en person som representerar Sverige ska vara politisk neutral, bör det inte vara ngn från regeringspartiet.

Nä nu ska jag inte terra med mer inlägg =P
Trevlig kväll allihop =)

knasTV

För ngn vecka sedan fick jag "skäll" av Johan för att jag inte hade stängt av TV:n på kvällen när jag gick å la mig. Sa att jag hade gjort det, men han trodde inte riktigt på mig.
Så för ngn dag sedan stog den på igen på morgon, och nu är det TV:ns dagliga vana att starta 1-4 ggr varje morgon =D Får nog kolla upp vad det är för fel...

Inatt vaknade jag av att Johan ringde & sa att han blev lite sen. Hade kanat ner i diket hemma hos mamma och pappa. Jäkla skitväder! Tur att vi har Toyota assistans så det bara är att ringa efter hjälp utan massa dyra avgifter.

Nä, nu får jag gå upp sätta på mig yttermunderingen. Tåget går om 1 timme och chauffören är snart här

Hörs om några dagar igen
KRAM

Va tiden går fort

Har varit lite dålig på uppdateringar, men har inte "hunnit". Eller om jag ska vara ärlig så kommer jag på det lagom till sängdags =)

Nu ska jag iaf packa äskan och bege mig till Stockholm på facklig/ politisk konferens.
Lovar att göra uppdateringar om veckan när jag kommer hem

Puss & kram

Sjuk eller hypokondrisk?

Undrar vilket jag är?! Sitter och googlar på ett symptom jag haft ett tag, men som på sista tiden blivit blivit "tydligare". När jag har sökt på det tidigare har jag inte hittat ngt som är exakt som mitt symptom, men då har jag sökt på liknande som det "jag har". Nu har jag hittat det exakta och det är ruskigt likt det jag har.

Tänker inte leta mer svar på nätet, nu vet jag vad det är och vad jag ska söka för. Håll tummarna för att det inte är det! I morgon tänker jag i alla fall ringa vårdcentralen för en tid, kan inte dra ut på det

Men som sagt, kanske bara är hypokondrisk.....

Dags att inta sängen nu
Natti

Snygga skor!

Var inne på Malins sida..... hmm, ska ju inte ha mer skor -fast jäklar vad svårt att låta bli ;P

http://www.crazyaboutpink.com/2010/01/17/fonster-shoppat/trackback/

Ska organisera min sida...

... fast det tar jäkligt lång tid idag. Blogg.se har en vana att vara segt ibland, så jag får organisera lite senare.
Har än så länge 3 kategorier: allmänt, bloggar, foto.

Får se när det blir klart

Kram så länge

Vinn en resa eller hårförlängning

Kom hem från stan vid 16-tiden. Kollar lite på nätet och försöker övertala mig själv att städa lite lådor -tänker fortfarande....... =D
Var inne på Happyhairs hemsida och spanade på lite produkter. Fick syn på 2 tävlingar, finns dock en hållhake. Vinner ni resan ska jag med!

http://www.happyhair.se/info_pages.php?pages_id=34 för att vinna hårförlängning

http://www.happyhair.se/info_pages.php?pages_id=36 för att vinna resa. Behöver ni material så har jag =)

*host, host* , nä nu ska jag gå upp & ta lite hostmedicin. Får väll göra det där röjandet också




Lycka till

tvättmaskin eller tvättstuga?

Ja, nu har jag äntligen fått en normal tvättstuga igen. Inte 511 högar överallt. När jag flyttade till huset tyckte jag att det var så himla skönt med en egen tvättstuga så jag kunde tvätta precis när jag ville.... Fast ibland undrar jag om det inte var bättre i lägenhet, då hade man en bestämd tid varje vecka. Fast det är väll bara att skärpa till sig =)

Idag har vi haft en slappardag, sett på TV:n och sovit om vart annat. Tagit en megastark hostmedicin, så nu känns det faktiskt mkt bättre

Som vanligt på söndagar blir det Falkfilm, sedan blir det sängen eftersom jag ska upp tidigt & jobba

Kram kram

Sååå kul!!!

Idag har varit en dag i "blåsningens" tecken. Den började med att fam Weber kom hit på lunchfika. Sedan var grabbarna tvungna att åka till biltema, men kunde ta med sig Kristoffer. Jag "övertalade" dem att ta med sig Alexander också så jag och Malin kunde ha lite egentid. Då kom Malin på att jag kunde färga hennes hår, vilket vi gjorde.

Eftersom jag gillar att sminka och ta kort föreslog jag att vi kunde göra det medans Johan och Reino var ute. Så vi fixade och donade -görkul! Bilder kommer senare =)

När Grabbsen kom tillbaks från stan sa Reino att barna hade somnat i bilen, så dem fick åka hem. Fast i själva verket hade J & R varit och lämnat barnen hos Malins mamma. Så nu fick Malin veta att vi skulle ut och äta om en timme -så det var bara att åka hem och byta om.

Så vi har spenderat kvällen på Bogrens med en skön blandning av folk. Ca 60 personer i ett MC-gäng och ett bord med ca 10 bögar. Så man kan väll säga att det var stor spridning på personligheter =D Servitriserna kom hela tiden och frågade om dem störde, om vi ville ha ett annat bord, om dem skulle flytta undan MC-nissarna osv. Under tiden som servitrisen var hos oss sa jag "-Vi har det bra och säger till om vi blir störda, men du borde nog vända dig om". En i MC-gänget försökte ta en lampa som stog på baren =D
Ja just det, en av vakterna var en av killarna som jag klippte kalsonglapp på under min möhippa =P

När vi skulle åka hem var Reino hungrig igen så han sprang in på Donken, jag och Malin tog ut pengar till bensin under tiden. Medans vi stog och väntade på J & R kom det 3 tjejer i 20-årsåldern som skule ta ut pengar
"- Jag förstår inte vad folk över 30 har ute och göra, dem borde va hemma"
"- Ursäkta, vi är över 30. Vad menar ni?!"
"- Ja men alltså, ni ser ju inte så gamla ut. Vi menar dem som har barn"
"- Jag har 2 barn"
"- Ja men alltså, dem här gubbarna som är typ 60 år........ ähh, vi ska nog va tysta nu"

Hahahaha, fattar ni att man har kul eller. Fast jag tyckte nog samma sak i deras ålder....
Det där med åldrar och vad man tycker är gammalt förändras hela tiden utifrån vart man själv är i livet och när man kommer till ett visst stadie. Jag är glad för att jag har kommit till den insikten att ålder inte har ngn betydelse, utan att den man är på insidan är det som räknas.

Ha ett långt & skönt liv
PUSS & KRAM

Fredagsmys ;)

Kom precis hem från lite kaffe hos Petra, mysigt att hoppa in så där på vägen hem. Man behöver umgås lite spontant ibland och prat om sina "problem". Som i mitt fall är vart jag ska göra av mina kläder -big big problem ;P Känns ju som ett löjligt problem, men jag älskar mina kläder och vet inte vad jag ska göra mig av med och vad jag ska spara.....

Fick en spray av Petra som tack för att jag hämtade Nomi som ville hem från ridhuset -så gulligt!
Tänkte att jag skulle testa det i morgon, ska tydligen vara bra för färgat hår =)

               L'Oreal tecni.art Colour Show Finish Spray Finishing spray for coloured hair

När jag kom hem hade Johan tänt massa ljus och gjort mysigt, så nu ska jag njuta av kvällen + försöka ragga chaufför tills i morgon =D

Ha det bäst
Puss & kram

Netto

Handlade lite nödvändigheter på Netto när vi åkte hem. Fy bubblan vilken trist affär!

                          

Grönsakerna låg ju inte ens i en kyldisk och de var halvruttna, mejeridisken hade nästan inget att välja på. Det enda dem hade mkt att välja på var godis i alla sorter och drickor -BLÄ!
Å hon som satt i kassan såg ut som hon bara ville därifrån, man får väll vara lite serviceinriktad om man ska ha det yrket!?

Nu till det lite bättre =). När vi kom hem på våran gata hoppade det fram ett rådjur ur grannens trädgård, stannade till en stund å kollade på oss. För att sedan springa vidare till nästa granne, såg även spår i våran trädgård. Får hoppas att de låter bli våra små träd bara

                         

Dags för sängen snart
Natti natt

Pust & suck & ......

Sicken dag man haft, mkt telefonsamtal och mkt att göra på expeditionen. Är så mkt att jag får ta ledigt från jobbet i morgon för att sitta där =( Hinner ju inte med allt just nu. Hoppas att personerna jag behöver få tag i finns inne i morgon bara, annars blir jag tokig. Är ju synd om medlemmarna som behöver vänta med att få svar på allt.

Var en sväng på SOHO på lunchen och spanade in det nyinkomna plaggen. Slutade med att jag köpte ett par jeans och en topp =) LOVE IT

Nu väntar jag på att Johan ska bli färdig i duschen, sedan blir det besök hos Sofia, Sabina och Thea

                             

Vilken dag!

Ställde klockan på 8:30, hade ju planerat att gå upp kl 9 =) Fast riktigt så bra blev det inte, somnade om och vaknade igen vid 11-tiden. Har pratat med en kollega och jag är inte den enda som har det här syndromet =D

Väl uppe kan ni väll inte gissa vad jag gjorde -japp, jag satte på en maskin med tvätt.... Tappade upp ett bad, vek lite tvätt, badade, hängde tvätt. Hahaha så bra man kan ha det ibland.

Oooo, glömde ju en viktig del av min dag. Jag har haft spindelterapi! När jag skulle hoppa i badet fick jag syn på en ganska stor spindel på väggen precis brevid badkaret (åt det hållet som jag ligger med huvudet). Bet ihop, tog en tidning och skulle mosa den. Fast det var svårare än jag hade tänkt, för spindeln hängde i hörnet. Så när jag skulle mosa den fastnade den bara på tidningen. Det var bara att balansera till handfatet och spola ner den. GUD VAD JAG ÄR DUKTIG! Ja ja, kanske inte så speciellt för er, men jag har aldrig rört en spindel i den storleken.

Efter badet tog jag bort mitt nagellack. Var inte det lättaste, för det satt som berget. Blev kladdigt å jäkligt, så jag skulle tvätta händerna och skrubba under naglarna. Tvålade in mig och blev lite irriterad på mig själv för att jag kom åt kranen så vattnet minskade i tryck. Skulle öka trycket igen -då blev det ännu mindre vatten, det tog slut så jag fick torka av mig tvålen på handduken. Gick ut i köket och satte på vattnet -samma där.

Blev lite nervös att vi hade en läcka i huset, så jag gick ner och kollade vattentrycket på pumkpen. Det var normalt, så då ringde jag Skara energi som talade om att det var en stor läcka ngn annan stans i Axvall. Kunde pusta ut och åka till jobbet.
Väl i bilen, på väg att backa ut höll grannen på att skrämma skiten ur mig. Han kom och skrapade bort lite snö på min ruta precis när jag skulle backa ut. Han undrade bara om vi hade vatten i kranarna, så jag berättade för honom vad som hänt.

Så nu är jag hemma igen efter ett kvällspass. I morgon blir det fackexpeditionen och beök hos Sabina & Fia på kvällen.

Ha det bäst så länge KRAM

É glá som få.....

....men vet inte riktigt varför =) Kanske är det för att tanden är fixad eller för att tvätten snart är borta eller för att Johan hade köpt varsin semla idag eller för att....................
Vet faktiskt inte varför, men får va glad så länge det känns så här =D

Nu längtar jag till våren igen! Vill sitta i solen, känna gräset, höra fåglarna, ut å gå, grilla...

Fast man kanske ska försöka hinna med ett åk i backen innan snön försvinner ;)

Natti natti <3

En till rolig film.....

.....med underbart sköna Tommy! Han é allt go den =D


Blev inget sova =)

Blev inget sovande, fick order av Jenny att komma till Helena NU ;P

Måste ju även passa på att gratulera Malin idag!


Bloggtips

Hmm, kan ju inte sova än. Måste vänta tills maskinen är färdig, så under tiden har jag bloggat runt lite =)
Hittade en blogg som en superduktig tjeh har. Hon fotar & har sig ;P

Så här får ni en liten länk

http://sofiawahlby.blogg.se/category/photoshoptips.html

Aj, aj, AAAAAJJJJJJJJJ!

Jaha, då har man varit hos tandläkaren då. Bedövningen efter lagningen börjar släppa och pulseringarna börjar kännas. Får nog ta mig lite alvedon nu =( Varför ska det göra så rackarns ont för?!
Ja ja, känns skönt att åtgärdat den trasiga plomben iaf. Nästa vecka ska jag dit på en undersökning, passade även på att boka in en tid till Johan =P

Har även satt igång en tvättmaskin -igen! =D

Fick ju ett presenkort på massage när jag fyllde år, så jag tänkte utnyttja det nu. Frågan är bara vad man ska ta för behandling, funderar på klassisk massage. Känns som musklerna behöver få sig en omgång =)

 

Nä, nu ska jag vila lite. Försöka sova, när jag vaknar kanske värken är borta =/

Ny, gammal låt

Hörde den här låten för några veckor sedan när jag jobbade. Och JA -jag VET att den är gammal, men det spelar ingen roll för jag gillar den!

Så lyssna och njut =)


Tävling

Lägg in den här sidan http://youcantbreakmedown.blogg.se/2010/january/utlottning-av-ett-armband.html#comment på din blogg, facebook, hemsida osv så deltar du i en tävling där du kan vinna ett armband. Gå in på sidan för mer info.

Lycka till!!!

Ont, det gör ont, det gör ont

Startade dagen med att starta en tvättmaskin, det verkar vara min dagliga ritual en tid framöver =D
Sedan åkte jag in till stan på ljusterapi igen, idag fick jag stå i 30 sekunder! Wohooo, på fredag får jag kanske stå i hela 60 sekunder =P

Efter det hade jag en stund över innan styrelsemötet på kommunal ( www.kommunal.se ) så då gick jag till Gustaf Nilssons underkläder och kollade på en ny BH. Hittade en som satt perfekt, blev värsta lyftet! Så på onsdag ska jag gå dit och betala den, fick ju presentkort när jag fyllde år =)
Passade även på att gå till SOHO och spana lite, tjatade lite med underbart snälla Bibbi. Kommer tydligen in lite vårnytt på onsdag, så då måste jag dit och kolla. Lät som fina kläder som kommer!
Hon har även en blogg på gång så man kan följa affärens nyheter, fast den är inte riktigt i ordning än( www.sohoskara.se )

Fick en så jäkla tandvärk natten till söndag så jag har gurglat whiskey varje kväll. Gör så satans ont! Tappade lite av plomben för väldigt, väldigt länge sedan. Tänkte att det inte var ngn fara, men JO det är det nog =(
Idag ringde jag till tandläkaren för att boka en tid och fick en redan i morgon! Trodde det skulle ta lång tid, så det blev en glad överraskning =) Får väll se hur dyrt det blir....

Nu ska jag vika lite kläder och hänga upp nytt -för JA, jag tvättar nu med =D

Ha en skön kväll
XOXO

Ska ngt bli gjort är det tydligen säkrast att göra det själv.......

Kom hem nu vid 18-tiden..... Tvättmaskinen som jag startade i morse 08:00 blev hängd vid 17-tiden, lampan som skulle rengöras var fortfarande dammig! Å när jag började rengöra den kom Johan och ställde sig i dörren "Ja visst ja......" Konstigt att man blir ledsen elller!? Får hoppas att kläderna luktar fräscht i alla fall, fast det blir ingen ny tvätt körd i kväll som planerat, får väll köra resten i morgon istället =(

Blev lite beställningar på plastpartyt. En liten slickepott och 2 babyskedar som jag ska ge bort -233:- fattigare

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa, senare blir det Falk



Svenskt kriminaldrama från 2009. Johan Falk och hans kollegor ska tillsammans med norsk underrättelsepolis sätta dit ett av Göteborgs kriminella gäng. Deras plan är att köpa loss vapen från gänget för att på så sätt få bort dem från gatan. Men när en ny okänd part dyker upp inser man att någon är ute efter att starta krig på Göteborgs gator. I rollerna: Jakob Eklund, Meliz Karlge di Grado, Joel Kinnaman, Tom Lidgard, Mikael Tornving, Reuben Sallmander, Marie Richardsson. Regi: Anders Nilsson.

Färdig!

Nu är jag klar med sovrummet. Städat från golv till tak, allt är dammsugit tom väggarna å delar av taket, listerna är dammade, golvet har jag skurat för hand. Flyttad runt på möblerna så Johan blev orolig för repor i golvet =P Det enda som är kvar är rengöring av taklampan, men det skulle Johan göra i morgon. Tvättmaskinen snurrar på sin 3:e tvätt -bara 6 maskiner kvar =S.........

Nu ska jag koppla av lite innan jag går till sängs. I morgon blir det en ny dag med jobb, plastparty och mer städ. Undrar vad jag ska ge mig in på då för rum? Toan kanske, har massa smink å skit som jag inte använder som behöver slängas å ge utrymme till nytt =D

Jag har iaf bestämt att göra färdigt alla rum på övervåningen innan jag tar tag i källaren. Alla lådor och garderober ska gås igenom och kasta allt som inte behövs! År så trött på att ha massa skit till ingen nytta.

Natti natt

Sååååå duktig!

Skulle bloggat i går, men var så himla trött när jag var klar med allt...... Jag har storstädat min garderob och än så länge slängt 2 påsar med kläder -nästan 3. Städat mitt "skräprum" så nu ser man både golv och säng. Fast jag är långt ifrån färdig! Hoppas att jag har lika mkt energi ikväll när jag kommer hem =)

Funderar på att införa en ny regel -Så fort man köper ngt nytt, måste man göra sig av med ngt gammalt! För nu har jag gjort det igen, hittade helt nya kläder som jag glömt bort att jag hade köpt.



Idag har jag varit på vårdcentralen och haft solterapi -15 sekunder hihihihi. Kändes ju värt, men det gör nog nytta

Nu sitter jag på jobbet och har gjort verksamhetsberättelse för 2009. Känns skönt att ha det gjort

Hörs en annan dag
PUSS & KRAM


Tihhihi liite mer bilder

Kan inte låta bli, borde egentligen sova nu -MEN DET ÄR JU SÅ JÄKLA ROLIGT!

Här kommer några gamla och nya foton i en jäkla röra. Hoppas att det kan inspirera er att göra några egna bilder =)


  
 


 



  

 

 

 


 

 

 




 
 



 

NU ska jag sova
Natti natt


Bildresultat av dagen =)

Här kommer bilder på tjejen som Helena gjorde om -så jäkla bra, vilken skillnad!

FÖRE



EFTER!



Den här snöbilden var min idé =)



Efter dagens avslutade fotografering åkte vi till Skövde och gick lite i affärer, fikade och Petra gjorde ansiktsbehandling -mysigt =)

Nu ligger jag i soffan iförd mysbyxor och tycker synd om mig själv för att jag har mensvärk.
Ska ta tag i mig själv och värma på lite mat snart

Trevlig kväll
                                     KRAM    KRAM

Gör om mig...

Sitter hos Petra idag igen =D Idag ska jag hjälpa henne med en fotografering. Hon har en kund från Falköping som har vunnit en tävling i tidningen "Gör om mig". Hon är så jäkla snygg nu!!! Visst var hon fin innan med, men guuud va hon passar bra i de nya färgerna! 

Foton kanske dyker upp senare...... =P

Nu ska jag fixa till lite här
Hörs senare, puss & kram

Hela förra veckan.....

I onsdags (tror jag :O) flyttade mormor till hemmet. Lilla gumman har blivit lite för snurrig för att bo kvar hemma, så just nu bor hon i ett "lånerum" i väntan på att få fast bostad.

Fredagen spenderades hemma hos Tommy och Helena med taco´s och Let´s dance. Jenny tittade förbi en liten sväng oockså med sin McDonaldspåse ;)

Lördag blev det en tur till Skövde, lämnade tillbaks min plattång som jag fick i julklapp och fyndade massa kläder.
Kvällen avnjöts med mat från Da Vinci -kycklingspett med jordnötssås =P

Söndagen blev en slappardag, slängde bara ihop lite sopsäckar med skräp som vi blev av med på måndag fm -TUSEN TACK FÖR DET!!!

I måndags jobbade jag och efter jobbet åkte jag till Petra och köpte min efterlängtade Gama =D

Tisdagens planering blev en fika med Petra som blev till en heldag. Mellan kunderna fixade vi med lite kor5t och jag tippsade henne om olika roliga fotosidor. Här kommer resultaten:


Kommer ett nytt inlägg om dagen
Kram kram


dagens bilder

   

Inga superbilder, för jag tog dem med min kassa mobilkamera samtidigt som jag körde........

 

Fast visst är det ändå underbart fint med snö!

 

  

Försökte pricka in träden, men det gick som det gick ;)

 

Den sista med fotspåren blev en lyckoträff, såg inte spåren =)

Nu ska jag göra mig i ordning och gå bort till Claes och tjöta lite. Dem ska ut ikväll, men hör & häpna -jag ska vara hemma!

Trevlig kväll!

Hud

Idag tog jag tag i livet och ringde till hud för att boka en tid, som tur var fick jag komma på en gång för min sköterska hade fått ett återbud om 40 min. Det var bara att slänga på sig ngt och Johan sprang ut och startade bilen.
Känns faktiskt lite bättre nu, har fått massa salvor och en remiss till sol & badenheten.
Fast jag har bestämt mig att lyssna på min kropp och stannar därför hemma från jobbet den här veckan. Stress är ju aldrig bra med eksem. Å dessutom så sover jag så dåligt på nätterna pga av klådan och det tar minst 2 timmar att förbereda sig för dagen med krämer å skit. Så nu ska jag ta det lugnt och se om jag blivit bättre när helgen är slut =)

Dags att äta lite nu -potatisgratäng, skinka, rostbiff

sammanfattning av dagen

- sova =)
- bada
- barnvakt
- fika
- fika
- tv
- facebook
- kvällsfika

hmmm, väldigt mkt fika idag. I morgon tänker jag ta en promenad om det är bra väder!

Skulle ju uppdater från releasefresten också. Det var ungefär som en vanlig utekväll med liveband förutom att man fick bål och snacks. Men det var en väldigt trevlig kväll.

Satt på fejan och kollade på nya foton som kommit ut =D. En som jag känner, känner han blondinbögen från Ullared. Gick in på hans sida och kollade lite. Kom in på youtube och kollade in hans video..... Hmm vet inte riktigt vad jag ska säga -men sjunga kan han då faan inte, fast han är ju en kul prick. Han kommer nog att hänga i ett tag eftersom han har gjort så mkt intryck. Oavsett om man gillar honom eller inte så vet alla vem han är

Så varsegoda här kommer hans video =)



Barnvakt i morgon med, så nu är det sängen som kallar

Nattinatt <3

Lördag

Inlett de första dagarna med att jobba.... Fast det har varit ganska lugnt på jobbet, alla måste ju få njuta av ledighet och lugn =)

Idag ska jag till Lidköping på min första releasefest -få se hur det är. Så nu får jag hoppa in i duschen så man blir lite fräschare ;)

Uppdateringar om partyt kommer

KRAM

Gott Nytt År!

Nu är det nytt år, 2010. Faktiskt ganska lätt att skriva om man jämför med andra år...
Sitter hemma hos Helena och skriver nu (Helena hälsar -WOoHOo) (Jenny oxå )

Ätit å druckit gott heeeeela kvällen

PUSS & KRAM

RSS 2.0