Sista rycket

Idag har vi införskaffat det sista. Tryckt program till kyrkan, hämtat ringarna osv
Lite mat med stöttepelarna. Nu ska vi åka tilf-hemmet och ställa ordning på borden. I morgon ska vi duka, hej å hå vad tiden går fort. Känns som det är en månad kvar tills bröllopet.

Nu drar vi till hemmet.
Hej hej

Å en till!!

För några veckor sedan när jag var ute träffade jag en gammal "elev". Vi började prata minnen å om dem som gick på skolan samtidigt som honom. Fick då veta att en av dem som jag snackade mest med hade dött tidigare i år *snyft*.

Känns så overkligt. Han var skolans buspojk, men världens snällaste. Har faktiskt kvar ngn sorts keramiksak som han gjorde till mig på slöjden....Kanske låter tramsigt att sakna/ sörja någon som man inte träffat på flera år, men han är/ var en sån person som alltid kommer finnas med mig. Vi kunde prata om allt (skillde inte så många år mellan oss), å jag kommer ihåg hur han tyckte om Johans coola ford med gula extraljusen å megabas.

Hur som helst, idag satt jag på facebook (ovanligt va) och hittade en minnessida. Läste och kollade på bilder av honom och började stortjuta, gråter tom nu.
Känns bara så jävlligt att han är död, TACK Jonas för att du var den du var -kommer aldrig glömma dig.......................

Den här är till dig!!!!



Så har det gått över en vecka igen....

Fy tusan va dålig man är på att skriva, men nu har det varit så mycket att jag inte orkat.
3 dagar kvar å just nu känner jag bara för att gå ut å ta ett glas vin någonstans. Skulle vara så skönt att komma bort från datorer och planering

Pratade precis med pappa i telefonen och läste på aftonbladets hemsida.
Kolla in Madonna!!!


Vi kämpar för att nå ett ideal där man ska vara så slank som möjligt, men fy faan för det här.
Jag har hällre lite för mycket former än ser ut så här. Det tycker jag alla ska ha -så tjejer, ta en godisbit å njut för det är ni värda!

Oj va tiden går

Var så länge sen jag var här å skrev att jag nästan glömt bort hur man loggar in.

Har ju hänt en hel del sedan sist -möhippa, svensexa och semestern har börjat =). 
Började min semester med grillkväll, sedan har veckan fyllts på med allsång och travkickoff (mkt trevligt), lite tapetsering, utprovning av kläder, färgat hår, vinkväll.

Idag blir det 30-årsfest, så det är snart dags att göra sig i ordning. Men just nu kan jag inte -sitter på nätet å fixar med lite bilder. Lägger upp dem när jag har lite mer tid

Kram på er

Ensam med alla spindlar...

Vaknade tidigt av att det inte fanns ngn luft i sovrummet, vände mig mot fläkten som står längst ner vi sängen. Inte ens det hjälpte. Fast man ska inte klaga, en sån här sommar var det länge sen vi hade.

Kommande veckor kommer jag nog sova i källaren, jag å alla spindlar =S
Fast idag var det en stor spindel här uppe, inte en sån där ganska stor svart som brukar springa i källaren utan ännu större. Pratade med Malin i telefon under tiden jag försökte bota min fobi ......så jäkla äckligt!!!
Var tvungen att lägga på eftersom hon skulle försöka fixa en hjälpande hand till mig, när jag sedan skulle ringa upp henne fungerade inte min telefon!!! PANIK!!!
Men hör å häpna - jag lyckades till slut ta mod att dunka ihjäl den med Johans tunga arbetssko.
Å nu har jag mosat en liten som kröp på mig
Känner mig såååååå duktig =)

Nu får jag klara mig själv i över 2 veckor =(, Johan är hundvakt å jag får vara växthusvakt. Påminn mig att vattna är ni snälla, finns en risk att jag kommer glömma.......

Nu ska jag in till stan å handla lite saker till bröllopet.

Ha det bra/ KRAM

Gårdagen

Igår var det full fart hela dan. Först var vi å kollade på församlingshemmet + kyrkan. Sedan gjorde jag slingor, syns inte så mkt utan smälter in i min egna hårfärg. Skönt att slippa råttfärgen som kan bli ibland.

Efter det åkte jag till Helena å skulle ta en liten em- fika, som slutade med kvällsmat 20:30. Så fort tiden går

Efer 21 nån gång kom Johan hem från jobbet. Han sliter med att göra en tårtställning eftersom det verkar omöjligt att hyra ngn. Ja jäklar -måste ringa till hon med tårtorna............................................ Inget svar, skickar ett mess



Vilken dag

Jobbat idag, glad i hågen satte jag på mig somriga kläder. Skit fick man för det -har aldrig sett så mycket regn på en gång. Värsta medelhavsstormen -sånt här händer inte i Skara.....eller?! Jo tydligen gör det.

Passade på att ta lite kort under tiden som jag letade efter vägar som kunde ta mig hem:

 Brogårdsleden
 En bil som är dränkt under E 20
 Vatten överallt
 Vatten här med -vissa vågade sig i genom
 Kön på 49:an var nästan 1 mil lång. Stackarna som satt i den kön.........

När jag kom hem kollade jag så källaren var OK, det var den. Så jag satte mig ner å började fixa. Efter en stund kom Johan hem å upptäckte att vi fått vattenskador på väggen vid ytterdörren.
Så jäkla tråkigt, vi behöver inte ha mer otur nu. Blir väl till att byta taket å hela skiten i år iaf. Tänkte ju ta den kostnaden nästa år!
Fast Johan blev glad för han vill ju byta tapeten i hallen =)
Nä nu ska jag vila huvudet, se på en film å njuta




RSS 2.0