Spindelterapi



Grannen har ett litet spindelnäste i sitt garage -usch!!!. Fick titta på den eftersom jag har spindelfobi som jag försöker övervinna, men fy fan vad stor den var. Så äckligt. Tyckte att han skulle ta död på honan å alla ägg, men han tycker att det är bra med spindlar som tar död på annan ohyra. Jag får väl titta på den ibland, kanske kan va bra terapi. Nä nu får jag rysningar......imse vimse spindel.....


Hängde lakan på tork förut å skulle vara duktig å mangla dem efteråt, men attans vad svårt det är -hur gör man?!

Har suttit ute tills nu, är så himla skönt. Solen skiner och vattnet i spridaren låter över gräsmattan

Nu ska jag se på film på 3:an "shopgirl". Låter som en bra film =)


Muffins



Fikabesök idag å då var jag tvungen att baka lite. Inte för att jag själv var sugen =P utan för att vara en bra värd =)

Baka baka liten kaka

Idag var jag lite seg efter helgens träffar, vaknade 08:20 av mobilen. Då var det dags att ta av testplattorna på ryggen, men somnade om och vaknade igen 11:30. Underbart väder ute å då måste man fika! Så dagens agenda bestog av att baka, men innan dess var jag tvungen att ta tag i veckans diskberg. Så skönt när den är borta =)

Har varit nere vid sjön, blev så badsugen när man såg alla som badade. Nu sitter jag inne och svalkar ner mig. Lyssnar på "äntligen helg med breitholtz och berg", så jäkla bra.

Nu är äntligen alla inbjudningar ute till bröllopet, jag tror det i alla fall. Fast man funderar hela tiden, har den fått, postade vi brevet till den osv.
Måste beställa ring, blommor, boka håruppsättning, kolla på lokalen igen. Har en checklista att gå efter, men den är ju inte till ngn direkt hjälp. Blir bara stressad av att se den, ligger typ ett halvår efter i planeringen. Vill bli färdig med allt nu så jag kan njuta av sommaren!!!
Hade släppt tanken på allt det här tills igår. Då frågade alla en efter en hur det går med planeringen. Jag vet att det bara är av välmening, men man blir så jäkla stressad. Börjar tänka på allt som jag inte har gjort, å kommer klänningarna att bli klara i tid?

Ja ja, det blir som det blir. Grannen trösta mig med att hon har massa balklänningar i källaren som man kan sy om i nödfall =)
Va fasen, blir det inte helt perfekt så spelar väl inte det ngn roll, huudsaken är ju att vi gifter oss. Inte allt runt omkring -försöker intala mig det i alla fall.

underbara dag

vaknade av väckarklockan 07:50, lite trött efter gårdagen men måste ändå upp å gå till jobbet. Kändes lite tråkigt att jobba när det är så underbart väder som idag. Men vi gjorde det bästa av situationen och tog med dem 4 som var hemma ut till en kollegas kolonilott. Där fikade vi och mös några timmar, vilade på en filt på gräsmattan och jag fick massage. Det var en så himla skön eftermiddag, tror att det var mitt bästa arbetspass genom tiderna. Det sa jag visserligen förra helgen också när vi var vid ett torp och grillade, men den här eftermiddagen var toppen.

Har kommit fram till att jag har ett toppenjobb. Visst kan det kännas tungt och krävande psykiskt ibland, men vi har en otrolig frihet att kunna göra saker. Ingen som säger vad vi ska och inte ska göra, utan har själva möjligheten att avgöra hur dagen ska bli.
Visst har vi uppgifter som vi måste göra under en dag, men vi kan ändå välja i vilken ordning det görs.

Nä nu får jag plocka lite, hann inte det igår =)

otrolig konst


nostalgi

http://www.youtube.com/watch?v=Q0MieWsN6Z8

Mmmmm färskpotatis!


Lax....


Mat....

Dags att ta tag i livet. Det är ju inte för inte som jag kallar mig för "en annan tid en annan dag", har nämligen inte gjort så mkt än.

Men nu SKA jag laga mat, å plocka lite -är så jäkla stökigt överallt

Vad ska man ha alla saker till, får nog ta en ordentlig husrensardag
För att inte tala om garderoben -har så mkt kläder att jag inte kan hålla ordning på dem. Ligger överallt, i garderoben, i gästrummet, i tvättstugan, i garderoben med kläder som jag kanske  vill ha ngn dag, men det vet jag ju att jag inte vill. Vissa kläder har legat så i flera år, men då tänker jag att jag kanske kan ha dem om jag går ner i vikt. Fast om jag går ner i vikt lär jag ju inte använda dem iaf, då köper jag ngt nytt som jag vill ha då!

Fast av ngn konstig anledning har jag ändå inget att ha på mig!!! Vad ska man göra?

Nämen oj vad bra det är att sitta här, nu lagar älsklingen mat =)
Jag får väl ta städbiten då......

Dagens

När vi åkte hem från Lidköping fick vi en polisbil framför oss, han var ganska laglydig -så det fick ju en annan också vara.
Efter en stund fick jag syn på en bil som kom bakom oss i lite högre hastighet å ville om, så jag gick ju snällt åt sidan =P
Alltid lika roligt att se en person som har bråttom ända tills dem får syn på polisen =)

Nu ska jag kika om vi har ngt ätbart hemma, sedan ska jag fixa i ordning mig inför kvällens "gardenparty"

See you soon

(btw, jag vann auktionen i går, så nu har jag bara 3-5 saker kvar som jag behöver) 

Min telefon är hel igen =)

Har ju alltid klagat på ericssons telefoner att de krånglar osv......Idag var jag inne på expert å skulle lämna in min mobil på reparation. Jag hade inget kvitto eftersom jag hade tappat bort det ngn stans i min röra. Snälla å trevliga som dem är på expert (världens bästa service personal!) ställde dem sig å sökte på ev. datum som jag kunde ha köpt den å hittade mig till slut. Skrev ut ett nytt kvitto som jag kan ha i framtiden, lagade min telefon, å informerade om uppdateringar
TACK snälla ni.


Hemma igen

Då har man varit på sjukhuset, fått tre plattor på ryggen med 30 olika ämnen för att se vad jag reagerar mot *SUCK*
Jag får inte sola -å solen skiner som aldrig för, får inte bli svettig, får inte duscha ryggen.......aaahhhhh vad det kliar.

Nog om det, nu ska jag åka till Lidköping.
Puss å hej

Hahaha jag är bara 29!

Hihihi vad glad jag blev, kom på en sak när jag precis hade loggat ut.
Från det att det blev 2009 har jag försökt inse att jag faktiskt blir 30 (!) i år, men när jag kollar på min profil här på bloggen är jag fortfarande bara 29 år. Och det blir så tydligt när man ser det skrivet så framför sig.

Å vet ni, jag har ju sagt att jag aldrig mer vill ha en Ericssonmobil.  Fast fasiken asså, får nog bli en iaf. Jag är ju så utseendefixerad av mina ägodelar, å nu har jag hittat den snyggaste. Den skulle dessutom passa till min brudklänning............så jäkla fin

http://www.phonehouse.se/Mobiltelefoner/Sony-Ericsson/Sony-Ericsson-W595

Borde få en sådan gratis av dem eftersom jag gör reklam -eller hur

Nä nu blir jag sen, har inte duschat än och måste åka om en kvart

Vilken underbar dag!

Go morgon!!! Det här är nog den bästa morgonen på länge, gud vad skönt -det är ju sommar. Ok kanske inte riktigt, men solen skiner å det är klarblå himmel.
Ska snart göra mig i ordning för att åka till sjukhuset å göra allergitest.
*GÄSP* ååhh vad jag är trött, blev som det inte skulle bli igår -somnade vid ett.
Skriver mer när jag kommer hem........
                                                   .............................................kram på er

Kvällslyrik

Läste precis Malins kommentar till bröllop å blev alldeles tårögd, så fint. Du vet att "me love you to".....Åh du vet att den dagen vi tröttnar på gubbarna é det du jag i vårat luftslott =).

Från seriöst till flams på en sekund, sån är jag.

Nä fy fasen, sitter å fryser så jag kan knappt skriva. Är hungrig, men orkar inte äta. Borde sova eftersom jag ska upp tidigt och sedan festa på kvällen, men är inte trött. Vilka I-landsproblem man har
Fast jag är nog lite trött, men kan inte somna ordentligt innan Johan kommer hem. Så jag kommer nog att lägga mig vid 01 och gå upp vid 06, fast nä så här kan jag inte hålla på. Måste sova!!
Får lägga mig i sängen å se på ngn kriminalare

Men först får jag nog ta en macka å lite juice, å köpa mitt sista projekt på Tradera. Behöver ha mkt smått å gott till bröllopet.

Fast jag vet inte om jag behöver allt det där som jag köper, har inte riktigt bestämt mig för hur jag vill ha det å då köper jag allt som kan tänkas vara användbart. Å det blir ju inte bättre av att jag är en tävlingsmänniska som måste vinna allt -kan bli dyrt det här =)

Go natt mina kära, nu ska jag gosa ner mig i sängen ZZzzzzzzzzZZZzzzzzZZz

bröllop

Då var det dags. Han friade till mig för 9 (!) år sen, då tyckte jag att vi var för unga. Så när vi köpte hus för 3 år sen började vi prata om det igen, men kunde aldrig komma överens om hur vi skulle ha det.
Jag ville ha ett litet bröllop på en gräsudde vid havet och han ville ha ett stort med allt och alla. Eftersom vi inte kunde enas la vi allt på is.
Förra året kom vi iallafall överens och jag friade 29/2. När vi började planera skar det sig igen med hur vi skulle ha bröllopet. Till slut kom vi överens om ett litet bröllop med bara dem allra närmaste, då ändrar jag mig och vill ha ett stort.

Så nu blir det ett stort bröllop, tyvärr kan man ju inte bjuda alla man känner utan vi har valt att bara bjuda släkten + dem vänner som vi har gemensamt. Kändes väldigt skönt när man väl har bestämt sig.

Nu är det bara 2 månader kvar och nojjan börjar sprida sig.
Vi har skickat ut inbjudningar, valt toastmasters, tärna, bestman -so far so good
Problemen är att jag har beställt klänning till mig och tärnan som ska sys upp, å det kan ta upp till 6 veckor.  Vad gör man om de inte blir klara i tid?!

Så mkt som inte är klappat och klart än som måste göras. Eftersom jag är ett kontrollfreak måste jag fixa med allt, men måste lära mig att släppa taget.

Tack till mina vänner som hjälper mig att hitta diverse saker jag behöver, dem hittade tom med brudklänning.
Den har allt som jag vill ha TACK!!!!!!

PUSS & KRAM mina goa vänner för att ni finns

min första blogg!!!!

Har aldrig bloggat & aldrig fattat varför man ska göra det, men har tänkt att skaffa en blogg ganska länge nu. Inte för att jag vill att folk ska läsa just min blogg, utan för att jag känner ett behov att skriva av mig.

Ganska konstigt med tanke på att jag aldrig har skrivit dagbok eller liknande när jag var yngre, där skrev man bara om alla killar man var kär i och om ngn kompis var dum

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0