Jag är kär!!!!

Visst är jag kär, fast inte som man kan tro. Är helt förälskad i en låt av Polkapix.
För bara ett år sedan tyckte jag inte alls om dem, tyckte att dem var dryga och otrevliga. I somras lyssnade jag på dem igen -vilken jäkla skillnad! Efteråt pratade jag med sångaren som på ett år vuxit upp och blivit riktigt trevligt. Har under de senaste veckorna lyssnat på deras låtar för att se vart i spelordningen på LO-katt dem ska spela. Idag lyssnade jag på deras sista låt "world of imagination".......så kär -om man nu kan bli det i en låt?

Ni får lyssna själva. Inte en dagslåt, utan en man lyssnar på så här på nattkvisten =)
 

Splittrad.....

Har tråkigt, kan inte sova och överväger att ta ett bad =)
+ att jag är jäkligt irriterad på facebook som krånglar *morr*

fast får nog hoppa det där badet. Måste planera 30-årsfest och ungdomsspelning.......fy faan vad det ska bli skönt att åka på semester -längtar verkligen dit nu!
Har sån jäkla stress just nu, alla rycker i mig och frågar om allt. Känner bara för att dra täcket över huvudet och försvinna.
Fast allt jag gör är så himla roligt, blir det jobbigt. Kan inte riktigt greppa allt just nu
Varför måste allt vara på samma gång?!
Vill åka bort i oktober när allt är över, men när ska jag hinna det? Jobb, jobb, jobb. Funderar på att offra två semesterdagar och åka till Stockholm. Där trivs jag, kan vara den jag är. Ingen vet vem jag är, att jag skrattar fast allt rasar inom mig. Vill bara vara
Vet att jag skrev det här för några månader sedan. Får den här känslan att fly när allt känns tungt.
Måste lära mig att ta tag i problemen här och nu

Splittrad........

RSS 2.0